Het beste onderhoud krijgt u bij Hekkert Autogroep

Goed onderhoud van uw Opel is van belang wanneer u altijd op uw Opel wilt kunnen vertrouwen. En het beste onderhoud van uw Opel krijgt u uiteraard bij Opel zelf. Hekkert Autogroep is als officiële Opeldealer van Limburg het adres voor onderhoud aan uw Opel. Het onderhoud aan uw Opel wordt volgens het Opel onderhoudsplan uitgevoerd. Onze vakkundige monteurs, die zijn opgeleid door Opel, zullen het onderhoud aan uw Opel uitvoeren en maken gebruik van officiële fabrieksonderdelen van Opel. Tevens werken onze monteurs met speciaal voor Opel ontwikkeld gereedschap.

Gratis Opel Pechhulp

Om u nog meer zekerheid te geven krijgt u bij elke onderhoudsbeurt gratis Opel Pechhulp. Ja, dat hoort u goed! Laat u bij ons periodiek onderhoud uitvoeren, dan ontvangt u namelijk van ons Opel Pechhulp, een gratis verlenging van de mobiliteitsgarantie.

Vervangend vervoer tijdens het onderhoud aan uw Opel

Wanneer u uw Opel bij ons brengt voor onderhoud en hem even moet missen, dan kunt u uiteraard rekenen op vervangend vervoer. Hierdoor bent u altijd mobiel en kunnen wij het beste onderhoud aan uw Opel uitvoeren.

Maak uw werkplaatsafspraak online

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of ons te bellen voor een werkplaatsafspraak? Dat is geen probleem! Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u ook uw werkplaatsafspraak online inplannen. Dit kunt u doen via onze online werkplaatsmodule onder de knop “maak werkplaatsafspraak”.

De voordelen van onderhoud bij Hekkert Autogroep

> Originele onderdelen met 1 jaar garantie

> Onze monteurs zijn opgeleid door Opel

> Wij werken met door Opel ontwikkeld gereedschap

> Wij hanteren door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten

> Extra zekerheid van mobiliteit via Opel Pechhulp

> Scherpe tarieven

> Extra voordeel als myOpel lid

 

 Bel ons op 045-5638888