Vivaro Electric

Advies rijklaarprijs vanaf € 38.300 (excl. BTW/BPM)
Opel Vivaro-e

VIVARO ELECTRIC

Offerte aanvragen

Vanaf € 32.399 excl. BTW

Ontdek de Opel Vivaro Electric

De nieuwe Opel Vivaro Electric is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (wltp)1.

Dit is waarom je voor de nieuwe Vivaro Electric kiest

De stap om jouw onderneming te elektrificeren is nu kleiner dan ooit. Vanuit de overheid is een subsidie beschikbaar op elektrische bedrijfswagens met als doel Nederland nog schoner te maken. Deze subsidie is specifiek voor ondernemers en kan oplopen tot € 5.000. Als ondernemer kun je gebruik maken van Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bredrijfswagen.

 • Regeneratief remmen
 • Baanbrekend stil
 • Snel en gemakkelijk opladen
 • Lage gebruikskosten

Stel zelf jouw nieuwe Opel Vivaro Electric samen

Welk van deze Opel Vivaro Electric modellen past het beste bij jou? Stel nu zelf je favoriete Vivaro Electric samen.

Opel Vivaro-e

Gesloten Bestel

Rijklaar v.a.
€ 35.299
excl. BTW

Standaard voorzien van o.a.

 • Radio met FM/DAB+ incl. USB-aansluiting en Bluetooth
 • Volledige scheidingswand zonder raam
 • Achterdeuren zonder ramen tot 180º te openen
Opel Vivaro-e

Dubbele Cabine

Rijklaar v.a.
€ 38.549
excl. BTW

Standaard voorzien van o.a.

 • Radio met FM/DAB+ incl. USB-aansluiting en Bluetooth
 • LCD infoscherm
 • Cruise Control en snelheidsbegrenzer
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels; handmatig inklapbaar
Opel Vivaro-e

Platform Cabine

Rijklaar v.a.
€ 33.649
excl. BTW

Standaard voorzien van o.a.

 • Radio met FM/DAB+ incl. USB-aansluiting en Bluetooth
 • LCD infoscherm
 • Cruise Control en snelheidsbegrenzer
 • Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels; handmatig inklapbaar

Stoer design, comfortabel interieur

Opel Vivaro-e

Lengtes

De Vivaro Electric is beschikbaar in drie lengtes, zodat je precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van jouw bedrijf past.  

Met zijn lengte van amper 4,60 m is vooral de Small-versie1 zeer wendbaar in smalle straatjes in de stad en in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is. In deze versie passen 2 Europallets, terwijl de Medium- en Large-versies er 3 kunnen laden.

1
De Small-versie van de Vivaro is enkel verkrijgbaar als Vivaro-bestelwagen en Combi.

Opel Vivaro-e

Gemakkelijk laden en lossen

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

Opel Vivaro-e

Carrosserieversies

De Vivaro Electric is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro Electric is die alles biedt wat je nodig hebt. 

De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. Tot slot is er de Vivaro Combi1, die met maximaal 9 zitplaatsen perfect is voor werkploegen en sportteams of als taxibusje.

 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

2 Leverbaar in 2 lengtes (L2 en 3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

Opel Vivaro-e

Slim ruimtegebruik

De multifunctionele passagiersbank1 van de Vivaro Electric is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2

1 Optie, alleen voor Vivaro Electric Gesloten Bestel.

2 Geldt voor de Vivaro Electric Gesloten met lange wielbasis (L3).

Opel Vivaro-e

Laadvermogens

Een standaard laadvermogen van 1.000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1.275 kg1 geven jouw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren. 

Opel Vivaro-e

Schuifdeuren

De elektrisch bedienbare schuifdeuren1 zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro Electric zelfs als je met je handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

 

1Optie.

Opel Vivaro-e

Praktische afmetingen

Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel. 

Opel Vivaro-e

Infotainment

Vind de snelste route naar jouw bestemming met het 7”-touchscreen1 jaar en Multimedia-navigatie1 jaar met Live Navigation Services2 jaar van de Vivaro-e.  Speel al je muziek af en bekijk eenvoudig alle content op jouw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.

1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.

Opel Vivaro-e

Draaibaar tafeltje

De multifunctionele passagiersbankverandert de Vivaro Electric in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.  

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

 

Opel Vivaro-e

Verwarmbare stoelen

Verwarmbare voorstoelen1 vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

 

1 Optie.

Opel Vivaro-e

Opbergvakken

De Vivaro Electric is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1

1 Optie

Opel Vivaro-e

Geluiddemping

Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro-e aangenaam stil en kun je optimaal ontspannen rijden. 

Opel Vivaro-e

Driver assistance pakket

Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die een seintje geeft als het tijd is voor een pauze. 

Lane Departure Warning waarschuwt je met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als je de rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. Het automatisch grootlicht schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat je met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. De verkeersbordherkenning helpt je om u altijd aan de maximumsnelheid te houden. Met één druk op de knop pas je de snelheid van de cruise control aan, zodat je boetes kunt vermijden. 

Opel Vivaro-e

Veiligheids+ pakket

Omdat je soms al genoeg aan je hoofd hebt, helpt dit optiepakket je om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch de snelheid én de afstand tot jouw voorganger. 

De dodehoek-waarschuwing waarschuwt je met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in jouw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als je te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro Electric als het nodig is automatisch af om een aanrijding te voorkomen.

Opel Vivaro-e

Head up display

Uniek in dit segment: in de Vivaro Electric zie je belangrijke informatie, zoals de snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display1 aan de onderkant van de voorruit.

 

1 optie

Opel Vivaro-e

Surround view achteruitrijcamera

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro Electric helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen1.

 

1 Optie

Ontdek onze andere modellen