Acquire

OPEL 5+ SERVICE

SPECIAAL VOOR U EN UW 5+ OPEL

10% KORTING* OP UW WERKPLAATSFACTUUR

Direct een werkplaatsafspraak maken

Opel 5+ Service

Voor controles, onderhoudsbeurten en reparaties bent u bij ons in de beste handen. Ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Wij houden graag elke Opel in topconditie. Daarom hebben wij voor u en uw 5+ Opel een exclusieve aanbieding: 10% korting* op uw werkplaatsfactuur.

Extra voordeel, speciaal voor u en uw 5+ Opel

De Opel 5+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar (voor Opels vanaf 10 jaar is er de Opel 10+ service). De Opel 5+ Service houdt in dat aan Opels van 5 jaar en ouder 10% korting wordt verleend op de factuur van een reparatie of een onderhoudsbeurt.

myOpel.nl

Met myOpel willen wij u als Opel rijder in de watten leggen. Informatie en gebruiksgemak, ledenvoordeel en handige functies die het u als Opel rijder gemakkelijk maken. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Meld u kosteloos aan op myOpel.nl.

Waarom myOpel.nl?

  • Service reminder
  • Online werkplaatsafspraak
  • Digitaal onderhoudsboekje
  • Ledenvoordeel en aanbiedingen
  • En nog veel meer...
*Deze korting is van toepassing op alle bij de reparatie en/of onderhoudsbeurt gebruikte onderdelen (inclusief motorolie) en op het aangerekende arbeidsloon.